Active 24

Active24

Active 24

Active 24 is een toonaangevende netwerk-onafhankelijke, pan-Europese provider van Internet hosting diensten, zoals domeinnamen, webhosting en server oplossingen. Het bedrijf focust zich op het klein- en middenzakelijk bedrijfsleven met complete en kostenefficiënte Internet oplossingen die een combinatie vormen van toepasbare, schaalbare en gestandaardiseerde producten met uitzonderlijke gebruikersvriendelijkheid.

 

Active 24 is ontstaan in Oslo - Noorwegen in 1998 als Active ISP. Sindsdien heeft het bedrijf haar positie in de markt verstevigd door het aantrekken van Carambole, Loopia en Millenicum in Zweden, Ladot in Nederland, VI in Engeland, Globe Internet, Internet Club en CP Online in Tsjechië, en Cybernetix in Polen.

 

Tevens heeft het bedrijf een virtuele aanwezigheid in Denemarken, Finland, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, België, Slowakije, Spanje en Oostenrijk. Vandaag de dag heeft het bedrijf 234 werknemers. In totaal is de Active 24 groep actief in 15 operationele markten in Europa, met een volledig scala aan producten in iedere individuele markt.

 

Meer dan 260.000 klanten vormen het bewijs dat Active 24 rond-de-klok "powerful hosting - surprisingly easy" levert. Door het aanspreken van basis zakelijke benodigdheden, biedt Active 24 haar klanten de mogelijkheid om de focus te verleggen van netwerk gerelateerde problemen naar zakelijke kansen. Active 24 streeft ernaar om continu nieuwe producten te ontwikkelen in combinatie met toegevoegde waarden op het gebied van service gebaseerd op de wensen van de klant.

 

ONLINE LAUNCH

< back to index

back to topposition