Baobab

Baobab reizen

Baobab reizen

Baobab organiseert al meer 35 jaar wereldwijd avontuurlijke rondreizen! Natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat net even verder, net even dieper.

 

Baobab biedt uw bezoekers de mogelijkheid tot rondreizen naar alle continenten, avontuurlijke rondreizen gericht op ouders met kinderen en rondreizen waarbij het mogelijk is een rondreis te combineren met het werken aan een project!

 

Drie soorten reizen
1. Avontuurlijke rondreizen
Actieve rondreizen naar alle continenten, variërend in comfort en zwaarte. Afhankelijk van de bestemming ligt het accent de ene keer wat meer op natuur en landschap, de andere keer op bevolking en cultuur. Het comfort en de zwaarte wordt bij iedere reis in de brochure en op de website aangegeven middels een aantal bolletjes. Baobab heeft reizen van 7 dagen, maar ook reizen van 4 weken.

2. Baobab Xperience
Baobab Xperience zijn reizen voor avontuurlijke ouders en kinderen. Denk hierbij aan een rangercursus in Zuid-Afrika, Indonesisch leren koken op Bali, fietsen langs tabaksplantages in Cuba of op de rug van een kameel de Sahara van Marokko verkennen.
Als je écht wilt reizen kan dat namelijk prima met kinderen. Ze zijn niet alleen ondernemender en avontuurlijker ingesteld dan hun ouders, hun incasseringsvermogen en nieuwsgierigheid zijn ook veel groter dan je ooit voor mogelijk hield. Wie reist met kinderen wordt iedere dag weer verrast door de manier waarop ze naar de wereld kijken.


3. Baobab United
In het jubileumjaar 2007 is Baobab gestart met Baobab United. Kies je voor een Baobab United-reis, dan duik je echt een paar dagen onder in een andere wereld. Je combineert een rondreis met het werken aan een project. We hebben drie Baobab United reizen: naar een Tibetaans kinderdorp in Noord-India, naar een weeshuis in Zuid-Afrika en naar een huizenbouwproject in Guatemala.

 

ONLINE LAUNCH

< back to index

back to topposition