Vacansoleil

Vacansoleil

Vacansoleil

Vacansoleil

Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties, met luxe stacaravans, compleet ingerichte bungalowtentenen staanplaatsen op 319 topcampings in 15 landen in Europa.

 

Elf redenen om voor een Vacansoleil vakantie te kiezen:
1. De grootste keuze
2. Elke dag aankomen of vertrekken
3. Aangegeven staat wanneer de voorzieningen open zijn. Open is ook echt open.
4. Nederlands personeel
5. Géén extra’s, geen toeslagen
6. Extra voordeel in het voor- en naseizoen
7. Zonder kosten tot 1 maart éénmalig je vakantiebestemming wijzigen
8. U ziet ons op TV bij Campinglife
9. De beste prijs/kwaliteit verhouding
10. Met Soleil Cheque nog goedkoper kamperen met een eigen kampeermiddel
11. Zekerheid dat uw vakantie gedekt is door de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, ANVR en SGR

Elk jaar in november komt een nieuwe brochure uit, met ruim 400 pagina’s vakantieplezier. Deze is gratis aan te vragen via de website.

 

Aanbiedingen in het voor- en naseizoen
In het voor- en naseizoen kan geprofiteerd worden van aantrekkelijke kortingen, bovenop de al voordelige prijzen in deze periodes. Op veel campings gelden gratis nachten, zoals 7 nachten voor de prijs van 6 en 14 nachten voor de prijs van 10.

 

Sponsoring van Campinglife op RTL 4
Vacansoleil is bekend van het populaire tv-programma Campinglife. Al voor het zevende achtereenvolgende jaar is Vacansoleil de drijvende kracht achter dit RTL 4 programma. Dat doen ze niet voor niets. Er zijn nog steeds mensen die een heel verkeerd beeld hebben van een vakantie op een moderne Europese topcamping. Die terugschrikken voor het oude vooroordeel van kamperen.

 

In het programma Campinglife laten we zien hoe het er tegenwoordig op een kwaliteitscamping aan toe gaat. De kijkcijfers bewijzen dat we daarmee veel mensen een plezier doen. Naast Campinglife wordt elk jaar een grote advertentiecampagne opgezet in tijdschriften, kranten, op televisie en internet.

 

ONLINE LAUNCH

< back to index

back to topposition