GO BEST

Euro Relais

GoBest

Exclusieve en bijzonder laag geprijsde accommodaties in o.a. Brazilië, Griekenland, Turkije, Gambia & Egypte

 

GoBest Belevingen

Met de drie GoBest belevingen kunnen uw sitebezoekers een vakantie boeken, die precies aansluit op dé perfecte vakantie. Daarnaast kan men in het unieke GoBest filmtheater alvast zien of het hotel en de omgeving aan de eisen voldoen en al helemaal in de juiste vakantiestemming komen.

 

Natuurlijk staan alle GoBest accommodaties duidelijk omschreven en zijn ze meteen te boeken. Gebruiksgemak staat op de nieuwe GoBest site zeker voorop!

 

KidsWorld:

Met de kinderen op vliegvakantie naar de zon betekent met GoBest 100% vakantie voor kinderen én hun ouders! Terwijl de kinderen in de gratis Nederlandse KidsWorld Clubs met hun nieuwe vakantievriendjes Ko en Kiki spannende avonturen beleven, hebben de ouders ook nog heerlijk een paar uurtjes voor zichzelf èn elkaar.

 

Samen Relaxen:

Zon, zee, strand en heerlijke behandelingen in de FeelGood Sauna en Beauty Centers, dat is samen relaxen zoals het hoort. Natuurlijk kan men tussen al die verwennerij door ook een aantal leuke uitstapjes maken. Als herboren komt men terug van de GoBest droomvakantie!

 

Samen Beleven:

Samen genieten van een zonnige vakantie vol ongedwongen activiteiten en verschillende gratis GoBest uitjes. Heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuur, cultuur snuiven om zo kennis te maken met de geschiedenis van het land en uw hart ophalen aan de culinaire hoogstandjes. Met GoBest beleeft men het, samen!

 

ONLINE LAUNCH

< back to index

back to topposition